De foto expositie van de fotogroep Philippine, welke werd gehouden in het weekend van vrijdag 10 januari tot en met zondag 12 januari 2020, had over belangstelling niet te klagen. Liefst 335 personen hebben de expositie bezocht. Veel mensen, waaronder veel leden van andere fotoclubs, waren enthousiast over de kwaliteit en de diversiteit van het tentoongestelde. Ook de samenwerking met de schilderclub Philippine vond men een uniek gebeuren met verrassende resultaten.

Tijdens de expositie konden bezoekers op een beeldscherm nog eens elke foto aanklikken om te zien hoe de fotograaf tot zijn compositie was gekomen. Tevens kon men daar de technische gegevens raadplegen.

Net zoals voorgaande jaren konden de bezoekers hun stem uitbrengen op de foto die hen het meest aansprak. Hierbij is onderscheid aangebracht tussen het thema"Kleurrijk"en de vrije opdrachten.

Bij het thema kleurrijk werd door het publiek de foto van Anne-Marie Elve als beste gekozen. Daarna de foto van Lucie de Groene en op de derde plek de foto van Franklin Gelderland.

Bij de vrije opdrachten zien we een andere top 3. Hier heeft het publiek de foto van Christian Wieme "Polderlandschap in Avond" de meeste stemmen gekregen, gevolgd door "Verborgen Verleden"van Lucie de Groene. Op de derde plek is de foto van Dennis Boonman geëindigd: "National Horsegames".

De meest gekozen foto's zullen nog in een diashow op de website worden gepresenteerd.

Rest ons om alle sponsoren te bedanken en alle anderen die ons hebben geholpen deze expositie mogelijk te maken. Vanzelfsprekend bedanken wij ook de bezoekers. Wij hopen volgend jaar op weer zo'n succesvolle expositie als dit jaar.

1. Kleurrijk Anne-Marie Elve

press to zoom

2. Kleurrijk Lucie de Groene

press to zoom

3. Kleurrijk Franklin Gelderland

press to zoom

1. Kleurrijk Anne-Marie Elve

press to zoom

1 Polderlandschap in Avond Christian Wieme

press to zoom

2 Verborgen Verleden Lucie de Groene

press to zoom

3 National Horsegames Dennis Boonman

press to zoom

1 Polderlandschap in Avond Christian Wieme

press to zoom
Fotorol.png